Super anti ox.png

Vitamite® Dr Biff’s Super Anti Ox®

En unik blandning av plant- och enzym-baserade antioxidanter och biotillgänglig Curcumin, den aktiva substansen i Gurkmeja

Pris Vitamite Dr Biff’s Super Anti Ox:

7 kg: 3999 kr*

3 kg: 2199 kr*

Vi skickar gärna till dig som inte har en återförsäljare i närheten!

*Pris exklusive frakt

Ingredienser som bevisat hjälper kroppens antioxidationsprocess:

  • Superoxid-dismutase – hjälper till att skydda mot muskelskador

  • Proanthocyanidiner – hjälper förebygga mot många skjukdomar genom sin kraftigt antioxidativa funktion och att den hjälper till att eliminera fria radikaler. Det sänker även hastigheten med vilken glukosen absorberas i blodbanan.

  • Curcumin, den aktiva ingrediensen i gurkmeja, är en kraftfull antioxidant som redureducerar risk för skador i muskulaturen, ligament, senor och leder efter påfrestningar av träning.

 

Super Anti Ox är ett mycket potent preparat baserat på biotillgänglig Curcumin, den aktiva ingrediensen i Gurkmeja, och andra kraftfulla antioxidanter som hjälper hästens naturliga försvar mot inflammation och vävnadsskador i främst muskulärt. Super Anti Ox hjälper även leder, ligament och senor att hålla sig sunda och starka. Hästar som tränas och tävlas kan behöva hjälp allt klara den påfrestningen som träning och tävling innebär.

Genom studier har man dokumenterat vilken stor roll antioxidanter har i underhåll och reparation av muskler under och efter hårdare träning.

Hästen som atlet har stor muskelmassa och senor, ligament och påfrestas väldigt under tävling och träning och kräver tillräckligt höga nivåer av antioxidanter både i blod och vävnader för att prestera optimalt och återhämta sig för att fortsatt kunna prestera i topp över tid utan skador.

Vitamite Dr Biff’s Super Anti Ox innehåller vattenlöslig och biotillgänglig Curcumin, Superoxid-dismutase och Proanthocyanid.

Lämplig för alla hästar inom alla discipliner och åldrar, men främst de i hårdare träning.

 

Ingredienser

Ensorb® Curcumin(vattenlöslig och biotillgänglig Curcumin från Gurkmeja), Acti-meal® Proanthocyanid och Melofeed® Superoxid-dismutase.

Aktiva ingredienser                                            Per kg               Per 30 gr

Ensorb® Curcumin                                             66,666mg        2000 mg

Acti-meal® Proanthocyanid                               2,133 mg         64 mg

Melofeed® Superoxid-dismutase                      17,333IU         520IU

 

Daglig dos:

30 gram per 500 kg kroppsvikt dagligen

PDF med fulla specifikationer

PDF image.png