Sporthorse 6kg.jpg

Kelaterat multivitamin och spårämneskoncentrat. Kelateringsprocessen möjliggör ökat upptag. Innehåller även prebiotika, Bio-Mos®, och probiotika, Yea Sacc® för sund mag- och tarm-funktion.

Karensfri för tävlan.

Fri från GMO!

Pris Sporthorse 4 kg: 479 kr*

Pris Sporthorse 7 kg: 799 kr*

Pris Sporthorse 18 kg: 1999 kr*

Vi skickar gärna tillskott till dig som inte har en återförsäljare i närheten.

*Pris exklusive frakt


Ingredienser

SPORTHORSE® är en blandning av följande högkvalitativa ingredienser: Sojamjöl, canolamjöl, lusernmjöl, kalciumkarbonat, Hygain® vitamin- och kelatmineral-premix, kromjäst, Selplex® biotillgängligt selen, Bio-Mos®, kalciumvätefosfat, VitaminE, Yea Sacc® 1026 levande jästkultur, smakförstärkare.

  • Bio-Mos® och Yea Sacc®1026

  • Naturligt Vitamin E

  • Biologiskt och organiskt krom

  • Selplex® selenjäst

  • Biotin-berikat

  • Kelaterade mineraler

  • Lågdospreparat

  • Förpackningar om 6 kg och 18 kg

 

Varför använder man HYGAIN®SPORTHORSE®?

HYGAIN® SPORTHORSE® ger balanserade nivåer av de viktiga aminosyror, bio-kelaterade mineraler, vitaminer och antioxidanter som hästar i alla typer av träning behöver. Denna unika och vetenskapligt baserade sammansättning erbjuder en välsmakande näringskälla för hästar vars diet innehåller för lite av mineraler och/eller vitaminer.

 

HYGAIN® SPORTHORSE ® är ett lätthanterligt och kostnadseffektivt koncentrat i pelletsform. Du slipper pulver som samlas i botten av fodertråget och du vet exakt hur mycket hästen får i sig. Att välja rätt tillskott till sin häst kan vara krångligt. Foderbutikernas hyllor är fyllda med mängder av hinkar, flaskor och dunkar som innehåller alla möjliga typer av näringsämnen, allt från kalcium till B-vitaminer, selen och aminosyror. Näringssammansättningen i många vitamin- och spårämnesprodukter är ofta sådan att hästägarna måste använda flera olika komplement vid utfodringen för att tillgodose sin hästs basbehov.

 

HYGAIN® SPORTHORSE® är däremot ett komplett och balanserat multivitamin- och mineraltillskott som uppfyller din hästs alla behov i ett och samma preparat.

 

Hjälp din häst att prestera på topp – tillsätt HYGAIN® SPORTHORSE® i foderstaten.


PDF med fulla specifikationer

PDF image.png