Om oss

Vi på AussieEquine® har alla en gedigen bakgrund inom hästbranschen, inom olika områden. Vi stötte från början på HYGAIN® i form av deras tillskott. Vi upplevde så stora, positiva skillnader att vi ville att fler skulle få nytta av dem.

Nu har vi utvärderat resultatet av HYGAIN®s produkter under några år och även varit nere i Australien, där HYGAIN® är marknadsledande, för att få utbildning om produkterna.

HYGAIN® tar fram foder baserat på den senaste forskningen både från andra forskare och deras
egna. Vi på AussieEquine® är glada att nu få ta HYGAIN® till Sverige, som deras generalagent i de Nordiska länderna.

HYGAIN® har funnits sedan 1983 och har sedan dess växt från att vara en enmans-företag till att nu vara marknadsledande i Australien och finnas i många andra länder. HYGAIN® framställer sitt foder i sin fabrik utanför Melbourne och utökar sitt sortiment regelbundet baserat på senaste forskning och kvalitetssäkras regelbundet genom oberoende tester.

Vi på Aussie Equine® är exklusiv generalagent för MITAVITE® i Skandinavien. Genom oss och våra återförsäljare listade på vår hemsida kommer ni kunna köpa MITAVITE®s foder och tillskott. MITAVITE® är knutet till flera veterinärer och framställer alla sina foder och tillskott baserat på den senaste forskningen. De har ett stort sortiment som inkluderar foder och tillskott till alla olika typer av hästar i alla åldrar och inom alla inriktningar.

För att kunna kvalitetssäkra foder och produkter har också flertalet tester gjorts under transport. Gemensamt för oss är att vi vill ge hästarna de bästa förutsättningarna för hälsa, välmående och prestation!