Nina Hofmann Küppers

AIT_1951.JPG
 
 

Grand Prix-ryttaren Nina Hofmann Küppers är född 1988 och är den yngsta ryttaren någonsin i Sverige som ridit en världscupsfinal. Nina började sin ridkarriär redan som sjuåring då hon fick sin första ponny. Idag är hon en av Sveriges främsta dressyrryttare med ett flertal vinster och placering upp till Grand Prix på internationella tävlingar och mästerskap. Nina har i flera omgångar varit nere i Tyskland och tränat och tävlat. Där red hon hem flertalet segrar och placeringar i internationella starter. Nina är gift och har en dotter som heter Laura. Hon bor tillsammans med familj på gården Wisbohammar utanför Gnesta och arbetar med hästar på heltid.

Nina kommer inom kort dela med sig av sina erfarenheter av Hygains produkter!

Nina om Hygain Hyaglyde, hyaluronsyra:

“Nu har jag under en tid provat Hygains produkter. Och jag måste säga att jag har en klar favorit i Hygain Hyaglyde! Den verkar smaka gott då till och med de kräsna individerna äter den. Och hästarna får mindre galliga ben och känns mjukare redan från start i ridningen.”

Nina om Hygain RBO:

”Jag tycker verkligen Hygain RBO är suverän!

Den hjälper hästarna hålla hullet, bygga muskler och hålla muskulaturen mjuk. De får en fantastisk blank päls som är mer motståndskraftig för skav.”

Nina om Hygain Regain, smaksatta och sockerfria elektrolyter:

“Jag är väldigt nöjd med Regain då även de som normalt är kräsna och lite svåra äter den superbra!”

Nina om Hygain Safeguard:

“Jag har sen en längre tid gett Hygain Safeguard till mina hästar. Det motverkar magbesvär så som kolik, magsår, gaser, lös avföring och den hjälper hästen att tillgodogöra sig av näringsämnena i fodret bättre. Det ger också de mer kräsna individerna ökad aptit. Det har gett en super-verkan på mina hästar!”