Hannah Åkerblom

HannahÅkerblom.jpg
 
 

Hannah Åkerblom är baserad i Barcelona och driver verksamhet som både tävlingsryttare och tränare inom hoppning. Hon säljer även fina hopphästar, har stallet fullt med fina, unga individer som hon utbildar vidare och åker regelbundet tillbaks till Hälsingland och ger lektioner.

Hannah har gått 2 år på Strömsholm, ett år för att bli ridinstruktör level 2 och ett år i Young riders elit-program under ledning av Sylve Söderstrand och Lotta Björe och har hela sitt liv arbetat med att träna unghästar, vilket är hennes stora passion. Hon är också c-tränare.

Hannah har sedan 2013 tävlat internationellt med många placeringar tom Grand Prix och har ridit unghäst-VM flera gånger. I somras debuterade både Hannah och hästen Chodec 1,60 i de fyrstjärninga tävlingarna i Spanska La Coruña vilket resulterade i en 3:e placering. Hon är i år med i landslagets observationstrupp.

Hannah har börjat ge sina hästar Hygains produkter och säger så här om Hygain RBO:

”Mina hästar har musklat sig fint och lagt på sig väl sedan vi började med HYGAIN RBO dagligen! De ser ut att må väldigt bra! Och HYGAIN RBO har verkligen hjälpt mig i träningen av hästarna och jag har sett en märkbar utveckling! ”

 
 
HannahÅkerblomHoppar.jpg