Cool Crusada.png

Mitavite Cool Crusada

Mitavite Cool Crusada är ett müslifoder som förser sporthästen med en kombination av snabb, medel och långsam energi för bästa prestation.

Det innehåller också det revolutionerade preparatet Bonafide som vetenskapligt bevisat ger ökad bentäthet, starkare skelett och iom det minskar risker för skador och sjukdomar som rör skelett och brosk.

Pris: 469* kr

Vi skickar gärna foder till dig som inte har en återförsäljare i närheten.

*Pris per 20 kg säck exklusive frakt.


Mitavite Cool Crusada är ett smakligt müslifoder för sporthästar och sportponnyer som är synnerligen lämpligt till hästar som kan bli för explosiva på traditionella kraftfoder.

För optimal prestation innehåller Cool Crusada näringsämnen som tas upp i tre olika faser, snabb energi, medel och långsam energi. Superfiber ser till att hästens tarmar mår bra och fungerar väl. Det är en mycket bra källa till långsam energi. Cool Crusada innehåller också Mitavites revolutionerande tillskott Bonafide som vetenskapligt bevisat ger ökad bentäthet, starkare skelett och ger minskad risk för skador och sjukdomar rörande skelett och brosk.

Det innehåller även Yea-Sacc, levande jäst, som assisterar i matsmältningsprocessen och minskar risk för kolik, magsår och andra metaboliska besvär.

Innehåll:

Ångade och valsade lupiner och majs, fababönor, sojabönmjöl, rapsmjöl, betfiber, solrosfrön, spannmålshusk, proteinhusk, korn och Mitavites värmestabila vitaminer och kelaterade mineraler, rapsolja, kli, salt, melass, levande jäst(Yea-sacc) och Bonafide(Quinaquanone).


PDF med fulla specifikationer

PDF image.png