Mia Heinrichs

MiaHeinrichLopp.JPG
 
 

Mia Heinrich, licencerad galopp-amatörtränare med ridlicens, har varit med oss sen start. Mia har sin häst på Bro Park. Det är ett sto som heter Norse Magic och är 5 år. Mia hittade henne på auktion i Doncaster för endast 800 pund. Efter att Norse Magic varit i Mias träning i ca 1 år tog Mia sin amatörlicens våren 2018. Mia har nu hunnit med fem starter och då placerat sig som 1:a, 2:a och 3:a.

Mias nya häst Jakastar gjorde en fin årsdebut där hon kom på 3.e placering efter att starkt ha spurtat från sista plats under upploppet.

Mia rider också turer hos proffstränaren Annika Sjökvist på Bro Park.

Galopphästar kräver mycket foder av god kvalitet för att orka den tuffa träningen. Mia använder sig bla av HYGAIN RBO, riskliolja med naturligt anabol effekt, för att få ökad muskeltillväxt minska mjölksyra och för att ge långsam energi som räcker ett helt löp.

Mia använder sig också av HYGAIN REGAIN, smaksatta och sockerfria elektrolyter.

Så här säger Mia: ”Jag har jämfört med andra produkter på marknaden. Och jag hittar inget som har så bra innehåll som HYGAIN REGAIN. Den är otroligt prisvärd! Det tycker jag också HYGAIN RBO är. Det är en ren, fin produkt som ser till att de är bra i hullet och får fin päls.”

 
 
Norse Magic som fodras med Hygains foder och tillskott

Norse Magic som fodras med Hygains foder och tillskott