martinagevall.jpg

Martin Ågevall

Martin har arbetat och utbildat sig i åtta år i Tyskland. Först gjorde han den treåriga tyska
beridarutbildningen med högsta betyg i dressyren. Han har även gjort den första delen av två i masterexamen som kursetta.

Masterexamen är den högsta utbildningsgrad man kan utbilda sig till i Tyskland vilket innebär bl.a. att man har möjligheten att själv ta emot och utbilda egna beridare. Martin tävlar själv och utbildar hästar tom Grand Prix dressyr.

Han har nu under några år testat HYGAIN®s produkter. Här talar Martin om sina erfarenheter av produkterna:

"För att Romeona skulle orka prestera på topp i så många dagar i den värme som var under unghäst-VM i Ermelo använde vi oss av HYGAIN® RECUPERATE®. Hon drack bra och kändes fin och fräsch alla dagar!"

”Jag har goda erfarenheter av RBO-oljan! Mina hästar bygger upp muskulaturen snabbare och uthålligheten ökar. Jag märker att HYGAIN® RBO® ger mental stabilitet, då det höga energiinnehållet går till fysiskt arbete. Hästarna får snabbt bra hull och vacker päls.”

HYGAIN® REGAIN® hjälper mina hästar att behålla en sund vätskebalans i kroppen och genom det se till att minska risk för skador och se till att de orkar mer. Hästarna tycker att HYGAIN® REGAIN® är smakligt och dricker bättre.”

"HYGAIN® SAFEGUARD® hjälper till vid foderbyten, resor och de tider på året då hästarna i hagen kan få i sig tråkiga jordbakterier som stör tarmfloran. Med HYGAIN® SAFEGUARD® mår hästarnas matsmältningssystem bra och de håller sig friska och orkar prestera.”