Kunder om Hygain

 
 
EssetBaldur.jpg

”Min islandshäst Esset har haft diffusa problem med magen i flera år, särskilt sommartid har den blivit uppblåst och han har fått ont i magen och lös avföring. Vi fick tips att först ge en kur med Hygain Safeguard på ett par veckor och sen testa att byta ut de våra vanliga mineralerna mot Hygain Sporthorse som också innehåller yea-sacc. Sen dess har han inte haft några problem med magen alls!
Våra andra hästar har också fått Hygain Sporthorse och den ena, Baldur, som har PSSM mår helt otroligt bra. PSSM är en muskelsjukdom som gör att han bland annat behöver mycket mer magnesium och selen än normala hästar, så det har jag tidigare fått ge som extra tillskott, men det verkar inte behövas nu när vi ger Hygain Sporthorse. Vi är verkligen supernöjda!”

/Jessica

 
SafeGuardMARIANNE SEISTRUP.jpeg

”Jag rekommenderades en provförpackning 14 dagars behandling av Hygain Safeguard till mitt stora danska varmblodssto som haft problem med mycket gaser och magproblem. Resultatet visade sig redan efter några dagar. Spillningen var fast och fin. Men framför allt blev magen lugn.

Jag har efter det gett henne Hygain Safeguard dagligen och är övertygad om att det hjälper hennes tarmsystem.

Hon blev lös i magen vid betesssläpp. Men då ökade vi dosen till dubbel i 3 dagar. Magen stabiliserades och vi kunde gå ner på underhållsdos. Hon äter det ivrigt.

Jag rekommenderar det utan att tveka! Jag håller noga koll på avföring och eventuell gas och kan då justera dosen vid behov.”

/Marianne

RebeccaJarmeusUnghäst.JPG

Rebecca Jarméus är licenserad dressyrtränare, dressyrdomare samt diplomerad Equiterapeut och svårklassryttare. Så här säger hon om Hygain RBO:

”När min unghäst kom hem från Holland var han ganska stressad, tappade fort väldigt mycket i vikt och var matt och fortfarande lite långhårig. Jag blev rekommenderad Hygain RBO för att han skulle få i sig mkt energi utan att bli stressad/het. Han har ätit det sen midsommar och blir bara finare och finare. Bra hull, fin muskulatur, lugn och tillfreds i temperamentet! Jag kan absolut rekommendera Hygain RBO till hästar som är lite tunna i hull och inte kan/bör äta så mycket kraftfoder!”

Jenny Frelin, dressyrryttare och dressyröverdomare om Hygain:

“Min häst Divan hade svårt att hålla hull. Med Hygain RBO utvecklades hon både muskulärt och blev bättre i hull utan ändrad foderstat i övrigt. Som bonus dämpades också det värsta av reaktivitet och explosivitet.

 Hygain Hyaglyde gjorde att hon aldrig hade gallor. Och som veterinären sa på vetcheck:

”Dessa ben är så torra att man kan använda dem som undervisningsexemplar för studenter för benen syns så tydligt.”

Jag kan verkligen rekommendera Hygain RBO och Hygain Hyaglyde!”

BådaBilderKlippta.jpg

Så här säger Emily om Hygain Showtorque:

”Först vill jag säga att jag är ett stort Hygain-fan! Jag har använt Hygain Showtorque under många år till hästar i olika ålder och olika nivå i träning och tävling.

Det här är 4-åriga fullblodsvalacken Bender före och efter 4 månader på Hygain Showtorque.

Jag sätter stort värde i hur mina hästar ser ut och mår. Jag ser dem som vandrande reklampelare för hur vi behandlar dem. Tack Hygain Showtorque för att min häst är i sån toppkondition!”

Alla tre bilder.jpg

Så här säger para-ryttaren Bec om Hygains foder:

”Här är min häst Lily, ett 16-årigt halvblod. Första bilden är före Hygains foder sattes in. Andra bilden är efter två veckor på Hygain. Tredje bilden är tagen 8 veckor efter Hygain introducerats.

Eftersom jag är para-ryttare måste jag ha en stadig häst som inte exploderar pga fel sorts foder. Lily jobbar 2 dagar i veckan utan att bli för het och kan bara fokusera på arbetet. Hon är frisk och glad. Och jag är extatisk. Tack Hygain, ni har förändrat min värld!”

skimmelbådaklippt.jpg

Så här säger Michelle om Hygain:

“Jag vill bara dela med mig av mitt fantastiska resultat som kom av att fodra min snart 28 åriga fullblodsvalack med Hygain Showtorque och Hygain Tru Gain.

När jag köpte honom testade jag en massa olika fodermärken för att få honom att vilja äta och gå upp i vikt. När vi provade Hygain såg jag snabbt resultat. Nu fodrar vi bara med Hygain. Det är bara 6 veckor mellan bilderna.”

Båda Bilder Holly Balanced.jpg

“Min häst har nu gått på Hygain Balanced i 2 månader. Redan efter 2 veckor kunde jag se skillnad.
Nu har han glänsande päls och han ser mycket piggare och mer häsosam ut. Första bilden är innan Hygain och nästa bild är efter 2 månader på Hygain Balanced.”
/Holly 

Lexi.png

“Jag var orolig över mitt fullblod Hershey som var allergisk mot i princip allt och hade svårt att behålla hull och muskla sig. Vi rekommenderades en kombination av Hygain Showtorque och Hygain Tru Gain. Och kolla på resultatet! En läcker, välmusklad häst utan allergiska reaktioner!”

/Lexi

alla tre bilder.jpg

“Jag som hästkvinna vill dela med mig av det här för att förhoppningsvis kunna hjälpa andra att öka sina hästars hälsa och välmående. Bilderna visar före och efter en månad på Hygains foder. Vilken skillnad en månad på Hygain kan göra för hästens päls! Och framför allt den ökade muskeltillväxten och hästens allmäntillstånd som höjts så markant! Det här fodret är otroligt!”

/Kristyna

Gle.Huon.Equestrian.png

“Här är min häst Leo’s Honor efter att ha gått 8 veckor på Hygains foder. Trots att han varit i full träning har han fått väldigt mycket bättre hull på den här korta tiden, som ni kan se på före-bilden. Jag älskar Hygains foder!”

/Bec

Elsa.png

“Det här är en månad mellan bilderna. Vi kan inte tro våra ögon. Vilken förvandling Elsa genomgått sen hon för en månad sen började på Hygains foder. Elsas päls var matt, överlinjen svag och hon saknade den där lilla extra energin. Tack Hygain som hjälper våra hästar må bäst och se ut därefter!”

/David Worley, western-tränare och -ryttare

Missy.png

“Det här är Missys förvandling efter att ha fått Hygains foder i 4 veckor. Resultatet är overkligt!

Missy var matt i pälsen, hade dåligt med muskler i överlinje och bakdel. Hon har nu fyllt ut och ser bättre ut än någonsin!”

/David Worley, western-tränare och -ryttare

Olaf.png

“Olaf har verkligen blommat ut och blivit en flott, ung valack sen han började få Hygains foder och tillskott. När vi först fick hem Olaf var han ovillig att gå fram under ryttare och var utåtagerande.

Vi fick rådet att prova tillskottet Hygain Safeguard. Det har gett mirakulöst resultat! Efter 4-5 dagar började Olaf vilja gå fram och har sen dess aldrig varit ovillig. Hygains produkter är otroliga!”

/David Worley, western-tränare och -ryttare

MeganBådaBilder.jpg

“Jag har alltid använt Hygains foder till mina hästar, främst Hygain Tru Gain och Hygain Tru Care. Men Chinook fungerade inte som mina andra hästar. Jag valde att sätta honom på en foderstat av Hygain Balanced och Hygain Micrbarley.

Det gav resultat som fick mig att häpna. Jag har alltid älskat Hygain och är glad att kunna hitta en perfekt foderstat hos märket jag älskar. Tack Hygain, från både mig och Chinook!”

/Megan

MontyShining.png

Hygain är en fantastisk produkt! Mina hästar fodras bara med Hygains foder och tillskott. Vi har sålt Hygain i många år och det funkar perfekt! Jag hoppas att människor får upp ögonen för det här fantastiska märket även i Sverige. Hos oss är folk som tokiga i Hygain!

Min häst Monty, på bilden, är en korsning av varmblodig ridhäst, fullblod och Clydesdale. Han går på en blandning av Hygain Tru Breed, Hygain Balanced och Hygain FibreEssentials.

Han har den typiska Hygain-glansen!”

/Erika

BeaBåda.jpg

”Jag älskar min Hygain Showtorque! Det är ungefär en månad mellan bilderna ovan på min häst Bea före och efter Hygain Showtorque. Hon är inte borstad på bilden. Pälsen glänser så ändå.

Det är en otroligt väl märkbar effekt i hennes muskeluppbyggnad och kvaliteten och glansen i hennes päls.

Hon har stått tre månader nu. Och har trots det inte tappat några muskler alls – tack vare det här fantastiska fodret.

Och hästarna älskar smaken också!”

Krista Merassa, hoppryttare

JKWilliams.png

“Jag älskar Hygains foder och tillskott! Jag kan verkligen rekommendera det! Inte bara ser alla mina hästar otroliga ut. De känns fantastiska!

Vi kommer behöva börja bära solglasögon i stallet nu för att inte bli bländas av hur de glänser. De har verkligen den där Hygain-glansen!”

/JK Williams, hopp-tränare och -ryttare

Myran.jpg

Jenny Frelin, dressyrryttare och dressyröverdomare om Hygain:

”Min 3-åring Myran föll ur under en växtperiod. Vi gav henne då Hygain RBO. Nu har vi också börjat med Hygain Balanced. Resultatet talar för sig själv. Dessutom blänker hon trots vinterpäls!”


48361410_597450287382775_4900819600431644672_n.jpg

Vår kund Eva har nu använt Hygain Balanced ett bra tag till sin Frieser-häst. Han har fått den typiska Hygain-glansen i pälsen. Och har på gott och ont musklat sig så pass att han behöver en ny sadel. Eva fortsätter som tur är anse att Hygain Balanced är det bästa fodret.

BådaBilderHelen.jpg

”Jag vill bara berätta hur mycket jag älskar Hygains foder!

Min häst 21-åriga häst Derwin gick på absurda mängder foder från andra märken. Och ovanpå det extra tillskott för mineraler. Jag spenderade kopiösa mängder pengar på hans foder och tillskott. Till slut kände jag att det måste gå att göra på ett bättre sätt. Jag kontaktade Hygain och fick hjälp att utforma en foderstat till Derwin på Hygains foder med betydligt lägre givor.

Som ni ser på bilderna ser det ut som att han föryngrats och åldrats baklänges. Detsamma gäller Derwins hagkompis. Veterinären som var ute idag kommenterade att de var två av de fräschaste hag-pensionärer han sett.

Stort tack Hygain!”

Helen

Stewie alla.jpg

”Min häst Stewie hade problem med att hålla vikten. Han gick på 3 kilo kraftfoder av andra märken. Han fortsatte tappa i vikt, hans päls blev matt och allt kraftfoder gick direkt upp i huvudet på honom. Han var utom kontroll både mentalt och fysiskt. Ni ser på bild ett hur han såg ut då.

Bild två visar honom en månad senare. Då har han gått på 1 kilo av Hygain Showtorque i en månad. Tänk att så mycket mindre foder kunde ge sån skillnad! Han har lagt på sig ordentligt med vikt på bara den korta tiden, pälsen glänser igen. Och inte minst är han lugn och mår bra mentalt.

Den tredje bilden är 5 månader efter den första bilden togs. Han har fortsatt gå på 1 kg Hygain Showtorque. Stewie är i god form och känns fantastisk!

/Emily, fälttävlans-ryttare och -tränare

1926882_720947164614685_7526086160714522544_n.jpg

Vår kund, Kim Lindvall, dressyrryttare och c-tränare om Hygain:

“När mina hästar var lösa i magen blev jag rekommenderad Hygain Safeguard, som är en mykotoxinbindare med Yea-sacc. De blev inte helt bra av vanlig dos. Så vi dubblade dosen tills magarna stabiliserats. Sen har vi gått ner på normal underhållsdos. Och hästarna har hållit sig bra tack vare Hygain Safeguard.
Jag har två stora hästar varav en unghäst som kan behöva extra hjälp att muskla sig för att klara av sin stora kropp som växt så fort och inte få skadeproblematik. Jag blev då tipsad om att ge Hygain RBO, naturligt anabol riskliolja. Den har fungerat toppen för att få honom att sätta muskler och stärka sig. De har också båda en härligt blänkande päls!
Jag ger båda mina hästar Hygain Balanced, som är ett kraftfoderkoncentrat. Många har frågat mig ”Ska du inte ge mer?” och många har varit förvånade över hur fina mina stora halvblod ser ut på den lilla mängden foder. Jag ger dem vardera 0,8 kg per dag. Det täcker alla deras behov. Och jag slipper ge extra mineral- och vitamin-tillskott. Iom att det är spannmålsfritt och har lågt innehåll av stärkelse går energin till jobb och inte upp i huvudet på hästarna.
Jag ger båda mina hästar dagligen 0,2 kg Hygain Release som mash. Den innehåller extra mycket b-vitamin och magnesium som hjälper med muskelavslappning.
Både Balanced och Release innehåller prebiotika(Bio-Mos) och probiotika(Yea-Sacc) och Hygain RBO, naturligt anabol riskliolja."

53545832_1184783855024924_4760973012847558656_n.jpg

Jonna Britse är en av landets duktiga fälttävlansryttare som också är med i utmanargruppen för landslaget 2019. Jonna har nu sen ett tag tillbaks gett sin tävlingshäst Hygain RBO - naturligt anabol riskliolja som är karensfri för tävlan. Så här säger Jonna själv om Hygain RBO:
"Min lilla diva har aldrig varit så fin i hull, muskulatur eller päls någonsin. Jag har haft henne i snart 8 år och alltid fått kämpa med att få henne att äta och hålla hullet. Säsongen 2019 kommer bli riktigt spännande när man hittat en pusselbit i form av Hygain RBO riskliolja!”

Båda bilder.jpg

Här på första bilden ser vi Fabbe innan han började med Hygains Balanced och Hygain RBO. På bild två har han fodrats med Hygain i ca 2 månader. Matte Erika säger i april:

“Fabbe börjar bli riktigt bitig nu! Så härligt att se och dessutom har han lugnat sig lite med explosiviteten - väldigt välkommet från vår sida.” 

Bilden nedan visar Fabbe i maj, 3 månader efter han började fodras med Balanced och RBO. Erika säger då:

“Vi vill tacka @aussieequinesverige som nu under 2019 har hjälpt oss med en perfekt foderstat av fodret Hygain till våran diamant. Hygain är verkligen ett foder vi är nöjda med och varmt kan rekommendera! För oss så har det varit stor skillnad i muskelmassa, energinivå och pälskvalité på förvånansvärt kort tid.”

Fabbe är fortsatt mindre överdrivet reaktiv och mer ridbar. Superflott!

Fibantos.jpg
Galoppören Norse Magic har tagit sig fint på  Hygains  foder. Ägare Mia Heinrich ville dela med sig av förändringen. Norse Magic får förutom kraftfoder från  Hygain  även  Hygain RBO .

Galoppören Norse Magic har tagit sig fint på Hygains foder. Ägare Mia Heinrich ville dela med sig av förändringen. Norse Magic får förutom kraftfoder från Hygain även Hygain RBO.

IMG_0187 (1).JPG

”Jag kan varmt rekommendera Aussie Equines produkter. Jag har använt bla Hygain Hyaglyde, hyaluronsyra, i flera år på mina hästar och är mycket nöjd med resultatet. Jag tycker de känns mjukare att rida. Har nyligen även börjat använda RBO-oljan, Recuperate och Regain på min ena häst som lätt blir stum i sin muskulatur. Efter 2 månader känner jag stor skillnad.”

/Emma Willcox

68751127_349831455923961_7993258386412011520_n.jpg
68774636_3047996768586331_4529592425848504320_n.jpg

Vår kund Therese har gett sin häst Hygain RBO ett tag.
När hästen skulle på bete så pausade Therese givan av RBO. När hästen igen stallades in fodrades den igen med RBO. På bara 2 veckor så har pälsen fått denna glans!
Det är innebörden av Hygain Shine!