bag-grotorque.png

HYGAIN® GROTORQUE® är en mikroniserad, spannmålsfri müsli vetenskapligt framtagen för att ge en balanserad foderstat som möter alla de näringsbehov växande hästar, avelsston och hingstar har. HYGAIN® GROTORQUE® är det självklara valet för uppfödare även för hästar som avvänjs och åringar som ska förberedas för försäljning.

Fri från GMO!

Pris: 419 kr*

Vi skickar gärna foder till dig som inte har en återförsäljare i närheten.

*Pris per 20 kg säck exklusive frakt.


Ingredienser

Mikroniserade Lupiner, mikroniserade bönor, solrosfrön, sojabönsmjöl, rapsmjöl, lucernmjöl, riskliolja, naturlig e-vitamin, lysin, melass, salt, kalciumkarbonat, dikalciumfosfat, magnesiumoxid, prebiotika (MOS), probiotika (levande jäst), metionin, biotin och HYGAIN® vitamin- och kelaterade mineral-mix.

 

Foderråd

Formulerad som ett koncentrat innehåller HYGAIN® GROTORQUE® kvalitetsprotein för fertilitet och reproduktion, essentiella aminosyror för muskeltillväxt ihop med en balanserad nivå av macro- och micro-mineraler för sund skelettillväxt och Bio-Mos® för optimalhälsa och funktion i matsmältningsorganen.

HYGAIN® GROTORQUE® kan ges ihop med spannmål för att ge extra energi. Dock bör försiktighet iaktas med växande individer iom att ett överskott av energi kan öka risken för att hästen utvecklar ortopedsiska sjukdomar/defekter.

Om hästen ligger i riskzon för att utveckla ortopediska problem bör all spannmål tas ur foderstaten och hästen endast ges HYGAIN® GROTORQUE®. Sök även hjälp av en veterinär.

  • Microniserad müsli för att underlätta matsmältning

  • Kelaterade mineraler för hög tillgänglighet

  • Aminosyror för muskelutveckling och tillväxt

  • Naturlig Vitamin E

  • Bio-Mos®

  • Yea Sacc®1026, levande jäst-kultur

  • HYGAIN® RBO® Equine Performance Oil®

 

Foderråd

HYGAIN® GROTORQUE® introduceras i hästens foderstat under en period på 3 veckor.

Rekommenderad giva:

Ridhäst:

100-200 gram dagligen per 100 kilo kroppsvikt.

Avelsdjur:
Ca 150-400 gram per hundra kg kroppsvikt dagligen kombinerat med grovfoder och fri tillgång på vatten.

 

pi-grotorque-small.png

PDF med fulla specifikationer

PDF image.png