Felicia Nolåker

IMG_8809.jpg
 
 

Felicia Nolåker jobbar heltid med hästar på familjegården i Västra Tunhem utanför Trollhättan. Hon är utbildad C-tränare inom dressyr och har även ridlärarutbildning och hästskötarexamen från Biologiska Yrkeshögskolan, SLU i Skara. Felicia bedriver en verksamhet där hon tar emot ryttare och hästar för träning, utbildning och matchning mot tävling och tävlar själv upp till Grand Prix.

 Felicia har vuxit upp med hästar och djur omkring mig och började i tidig ålder rida och tävla med familjens shetlandsponnies. Efter hand började hon rida större ponnyer och under sina första år på tävlingsbanorna var det hoppning som gällde. Under tonåren skolade Felicia om till dressyr och tävlade upp till nationell nivå på ponny. Hon fick även tidigt vara delaktig i utbildning av familjens egenuppfödda ponnyer, genom vilket hon fick erfarenhet av allt ifrån inridning och hantering från marken till kvalitetsbedömningar och kval till riksfinaler.

Att utbilda unghästar är något Felicia har fortsatt med under hela min ryttarkarriär samtidigt som hon hela tiden har haft tillgång till välutbildade hästar och tränare att lära sig av. 

Felicia om Hygains foder sommaren 2019:

“Jag har använt Hygains foder till mina tävlingshästar i ett par månader och ser stor skillnad på muskelmassa, uthållighet och återhämtning.
Det foder jag använder mig av är Hygain Balance, Hygain Showtorque och Hygain Tru Gain.”

Felicia använder även Hygain Regain, sockerfria och smaksatta elektrolyter:

“Jag kan rekommendera Hygain Regain under varma tävlings och träningsdagar. Det är första elektrolytpreparatet jag använt som mina kräsna hästar tycker om och jag behöver inte lägga tid på att blanda ut det i kraftfoder för att de ska vilja äta utan bara blandar ner pulvret i vatten!

Felicia om Hygains foder och tillskott i mitten av oktober 2019:

“Jag ser ett samband i prestation och i tävlingsresultaten sen jag gick över på Hygains foder och tillskott. Det är så fantastiskt att se hur fina alla hästarna har blivit i kroppen. Även de äldre hästarna har verkligen blivit atletiska och väldigt fina i muskulaturen även enligt min equiopat och veterinär.”