ErikaSjostrom.jpg

Erika Sjöström

Erika har sedan 2017 befunnit sig hos Christopher Bartle, som är Englands förbundskapten inom fälttävlan och en av världens bästa fälttävlans-coacher. Där har Erika tävlat och tränat med sina hästar som går från unghästklasser till 3* internationell fälttävlan.

“Jag är väldigt nöjd med effekten och hur hästarna tillgodogör sig Hygain-fodret ifrån Aussieequine!”


Erika använder sig av HYGAIN® s produkter och säger så här:

“Alla mina hästar går på en foderstat där HYGAIN® BALANCED® utgör basen. Iom sitt höga innehåll av näringsämnen, smältbart råprotein och den rikliga mängden mineral och vitaminer kan jag fodra med en så låg giva som 1 kg dag eller mindre ihop med bra grovfoder och slippa ytterligare tillskott. Ja, förutom HYGAIN RBO-oljan. RBO tycker jag fungerar fantastiskt bra för mina topphästar att både hålla hull och dessutom öka muskeltillväxt. Jag ser att det tydligt hjälper dem sätta muskler och att det håller dem i bra hull även i intensiva träningsperioder. Att de dessutom blir fantastiska i pälsen är ju bara ett extra plus.”

“När jag ibland får in hästar som är lite dåligt musklade så har jag använt HYGAIN® TRU GAIN® för att hjälpa igång dem att bättra på hull och hjälpa dem snabbt muskla på sig. Det har gett toppenresultat!”


HYGAIN® HYAGLYDE®, hyaluronsyra, har jag väldigt bra erfarenhet av när vi behandlade en av mina hästar för knäskada. I samband med rehabiliteringen på aquatrainer så använde jag mig av HYGAIN® HYAGLYDE® för att ge rehabiliteringen ökad hjälp. Det gav fina resultat.”


”När jag är på tävling så ger jag hästarna HYGAIN® REGAIN®, elektrolyter och HYGAIN® PAK-CELL®, ett tillskott som innehåller B-vitaminer, järn-, koppar och spårämnen alla i kelaterad form för att hästen lättare ska kunna ta upp dem.

De hjälper mina hästar att orka längre samt återhämta sig snabbare. Då kan jag ha en pigg och glad häst även sista dagen på tävling.”