Claire Lindblad

ClaireLindblad1.JPG
 
 

Claire Lindblad är en 22 år gammal hoppryttare som tillsammans med sin mamma Anne Lindblad bedriver hästverksamhet på en gård i Nykvarn. De har allt från avelshästar, unghästar till svårklasshästar.

Claire red redan som 14-åring Breeders Trophy på egna uppfödningen Pebble Beach och har tagit sig till finalen i 7 Star och slutade där som 5:a på sin bästa häst Otillia.

Så här säger Claire om HYGAIN®:

”Jag ger nästan alla mina hästar HYGAIN® BALANCED® som grundfoder och märker stor skillnad på hur de bygger muskler och i temperamentet. De har fått bättre överlinje och orkar mer.”

HYGAIN® HYAGLYDE® är en av mina favoriter! Jag märker stor skillnad på en av våra hästar som haft problem med sina bakknän med bla patellaupphakning. Hon har innan blivit stel efter hårdare träning och tävling. Men nu märks inget av det!”

”Nästan alla mina hästar som rids får HYGAIN RBO-oljan. Den lugna energin från HYGAIN RBO ihop med den naturligt anabola effekten gör att de lätt och snabbt visar resultat i ökad uthållighet och muskeltillväxt, framför allt på överlinjen. De äldre hästarna får hjälp att bibehålla sin goda form och de yngre som behöver lägga på sig muskler får hjälp att snabbare gör det.”